Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Προσοχή! Ακατάλληλο περιεχόμενο δια ενηλίκους!





Το blogspot.com με προειδοποιεί πως πρέπει να κάνω σχετικές ρυθμίσεις στο ιστολόγιο αυτό, έτσι ώστε να προειδοποιεί τον αναγνώστη για το ακατάλληλο περιεχόμενό του με σχετικό μήνυμα. Και ψάχνω να βρω τι το ακατάλληλο ή κοινώς πορνογραφικό υλικό, έχω. Μετά από πολύ ψάξιμο το κατάλαβα. Είπα λοιπόν, να κάνω μια σχετική προειδοποίηση πριν κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις.

Προσοχή προσοχή!
Στο παρακάτω μπλογκ μπορείτε να διαβάσετε ακατάλληλες λέξεις όπως: πούτσα, μουνί, κώλος, βυζί κ.α. Μπορείτε ακόμα να πέσετε και στην ακατανόμαστη αυτή λέξη που ξεκινάει από Μα και καταλήγει σε λάκας! Προφυλάξτε τα παιδιά σας!

Επίσης μπορείτε να πέσετε πάνω σε πορνογραφικό υλικό με ακατάλληλους πίνακες ζωγραφικής των Modigliani, Renoir κλπ.  να συνοδεύουν ανήκουστα (ο θεός να τα κάνει) ποιήματα!

Και το χειρότερο απ’ όλα… μπορείτε να πέσετε πάνω σε σκίτσα του Milo Manara (για όποιον ξέρει τι σημαίνει αυτό) με αντίστοιχο γραπτό περιεχόμενο! Άκουσον, άκουσον…

Έχουν δίκιο αυτοί που διαχειρίζονται τη γκούγκλ. Απορώ πώς τόσα χρόνια με άφηναν να λειτουργώ ανεξέλεγκτα. Να παρθούν αμέσως μέτρα ασφαλείας! Να προστατέψουμε τους απανταχού συντηρητικούς  από την ποιητική μου ασυδοσία.  

Άμα πια!
Φτάνει!
Μακριά από τέτοιου είδους βρώμικα ιστολόγια!
Να μεταφερθεί στο youporn ή να διαγραφεί διαπαντός!
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!




Υ,Γ."Η αλλαγή στην πολιτική περιεχομένου για ενήλικες του Blogger που ανακοινώθηκε προηγουμένως δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή." με ενημερώνει το blog. Έγινε φαίνεται η δίκη και αποφάνθηκαν πως η ποίηση δεν αποτελεί πορνογραφικό υλικό. Και τώρα, τι θες να μου πεις, τζάμπα έγραψα το κείμενο ή λόγω του κειμένου αλλάξαν γνώμη;